Om Locos

Harald Hansen, seks trenger
En ryddig og velstelt gutt fra Jørpeland, nå bosatt på Våland. Tidligere spilt i 18. mai og Omforladels. Kan ALT om Stones, og hvis du spør så vet han ganske sikkert om det regnet den dagen Satisfaction ble spilt inn.

 

Favorittsang: Beast of burden
Favorittband: Rolling Stones


Ivar Oliversen, fire strenger
En kjekk og sjenert gutt fra Solslettå, nå er han blitt Tanangerbu. Tidligere spilt i Rådagjengen og Våde Teder. Ihuga Viking-patriot og står bak fire Viking-sanger derav to sammen med Charlie. Prøver så godt han kan å ikke ta ferie når det spilles hjemmekamper på Viking-stadion.


Favorittsang:
 Rabalderstræde
Favorittband: Gasolin


Tor Helge Drengstig, gitarTor Helge Drengstig, seks strenger
Tanangers svar på Slash, mangler kun håret. Vår meget ryddige prosjektleder i bandet. Tidligere spilt i Black Label. Skyter alt som kan spises eller henges på en vegg. Har bl.a. vært med på å skyte langt over 300 dyr i Afrika. Ikke kødd med denne gutten!!!


Favorittsang:
Stairway to heaven
Favorittband: Led Zeppelin


Bjørn Axel Aunan, gullstrupe
Mr. BBBlues eller hva du vil, kjært barn har mange navn og denne Madlagutten har desidert flest. Bosatt på Tasta. Tidligere spilt i Staur&Vegg og Dinglerips. Har også sunget med Johnny Cash. Vokalist på Vikingsangen «Med Toffa te Ullevåll». Har nyttårsforsett ang. munnspill – watch out Groven!!!

Favorittsang: Lazy
Favorittband: Deep Purple


Jarle BørresenJarle Børresen, svarte og hvite
Charlie er med på spillejobbene våre p.g.a. flott utseende. Bosatt på Tjensvoll med eget lydstudio. Spiller og har spilt i Veslefrikk, Englakoret, StavangerEnsemblet, Wasa band, Valhall, Midnight Ramblers, Companiet, Modul 52 og Per Vestaby band. Ga ut CD-en «Tiå fyge» i 2013.

Favorittsang: Jag ringer på fredag
Favorittband: Black Ingvars


Arvid Gjerde, trommer
Arvid Gjerde, slår
Fra Sandnes, på jakt etter parykk og den andre ungdommen – prøver febrilsk å trene seg opp til Vikings C-lag. Mener det holder med en trening i uken. Godt nok.

 

Favorittsang: Sirenesangen
Favorittband: FullGas’


HISTORIEN OM THE LOCOS

En rød gitar En bankende varm sommerdag i 1997 kjøpte Harald Hansen en gitar usett på en fest og til hans kone store gremmelse dukket en engelskmann opp med en kirsebær rød kopi gitar senere på dagen… les mer